Veivalgsanalyse Jaktstart (langstrekk)

På den avsluttende jaktstarten på Bergen Sprint Cup hadde løypelegger Niklas Profors laget et interessant langstrekk med mange forskjellige veivalgsalternativer (se nedenfor - strekket fra 9 til 10). Her følger en kort analyse av de forskjellige veivalgene på strekket.


Du finner hele løypen under Resultater og Kart i høyre marg. Dersom du ikke har løpt løypen - ta en titt på kartet uten veivalg før du leser analysen nedenfor.

Du kan se en forstørret utgave av strekket med alternativer her. Der kan du også tegne inn veivalget ditt - og tilsvarende for strekk 12-13 her. Vi håper så mange som mulig av dem som løp tegner inn sitt veivalg - og legger inn strekktiden sin som kommentar!
Analyse
Løypelegger Niklas Profors forteller at både vinneren i dameklassen og i herreklassen har løpt det korteste alternativet som går mest mulig rett på (tegnet i orange) - det samme gjelder Johanne Rakner som ble nummer 2 hos damene. Tredjemann hos damene - Christiane Trösse - valgte en mer venstre-variant (mellom magenta og orange), og tapte rundt 30 sekunder på det. Jørn Woldsdal løp helt til venstre og har nok også tapt noe på det utifra strekktidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar