Supersprint: Nye seire til Gjesdal og Profors

Linn Kristine Gjesdal har virkelig funnet storformen - og akkurat som treneren hennes Niklas Profors tok hun sin andre seier av to mulige i Bergen Sprint Camp. Spesielt imponerende var Linn Kristine Gjesdal sin 6. plass på E-sløyfen.

Niklas Profors ser ut til å oppleve en ny vår som orienteringsløper etter at han kom til Bergen fra Sverige for å bli trener i Varegg i fjor høst. Han har vært forfulgt av skader i årevis, men med Bergensopphold og fokus på å trene andre ser det ut til at han rekker å få trent selv også - og formen nærmer seg nå de gode gamle dager.

I kampen om sammenlagtseieren i Bergen Sprint Camp er Profors allerede ute - han er løypelegger på den avsluttende jaktstarten og må dermed se kampen om seieren fra sidelinjen. Forøvrig blir ingenting avgjort før på jaktstarten, siden alle de 5 med best poengsum starter sammen og kjemper om seieren (puljestart). Nattsprinten fredag, Supersprinten i dag og sprintløpet søndag morgen gir utgangspunktet for den avsluttende jaktstarten. Det er dem som ligger på de 5 første plassene i henholdsvis herre- og dameklassen som får muligheten til å kjempe om seieren. Disse fem går ut likt, og første løper i mål vinner.

Resultater og kart fra lørdagens 2. økt - Supersprint med sløyfer på mellom 400 og 800 meter - er nå klart under Resultater og Kart. Bilder fra Bergen Sprint Camp 2010 finner du her.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar