Sammenlagt: Aadland og Gjesdal på topp!

Sammenlagtseieren i Bergen Sprint Camp 2010 gikk til Per Arne Aadland og Linn Kristine Gjesdal etter en spennende avsluttende jaktstart.Linn Kristine og Per Arne tok seieren i Bergen Sprint Camp 2010

Blant damene hadde Linn Kristine Gjesdal vunnet alle de tre innledene løpene. I jakstarten tok hun seieren foran Johanne Rakner - og står dermed igjen med 4 av 4 mulige seire! Johanne begynte å løpe orientering for bare et års tid siden, og imponerte veldig under Bergen Sprint Camp med en 2. plass sammenlagt til tross for hennes unge alder.

Herrevinner Per Arne Aadland stilte ikke på nattsprinten - men med 2. og 3. plass på de to andre løpene hadde han allikevel nok poeng til å starte i puljen som kjempet om de fem første plassene. På 2. plass havnet Andreas Polden - Stord - en løper som har hatt mye fremgang det siste året og som vi nok kommer til å se mye til utover våren. Vinneren av alle de innledende løpene blant herrene - Niklas Profors - stille ikke til start siden han var løypelegger på finalen.

Du finner resultater og kart fra alle løpene på Bergen Sprint Camp - inklusiv den avsluttende jaktstarten - under Resultater og Kart i høyre marg. Se også analyse av langstrekket fra jaktstarten her og analyse av veivalgsstrekk på supersprinten her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar