SPAS - forberedelser

Vi håper flest mulig tar seg tid til å legge inn sine veivalg i SPAS - vår app for veivalgsanalyser. På 4-5 minutter kan du klikke deg gjennom løypen strekk for strekk og krysse av for hvilket veivalgsalternativ du har løpt på hvert strekk. 

Rett etter siste start på nattsprinten og bysprinten vil det bli åpnet for innlegging av veivalg i SPAS. For Urb-O og finalen vil SPAS komme opp noe senere. I tillegg vil vi ha folk i målområdet for å sikre seg at vi får veivalgene til en del av de beste løperne med en gang. I app'en får man så opp en "personlig analyse" der man ser hvilket veivalgsalternativ man har valgt i forhold til sine konkurrenter, hvor lang de ulike veivalgsalternativene er, og på hvilke strekk man har tapt tid. 

Du kan teste app'en ved å se på analysen fra f.eks. nattsprinten på fjorårets BSC. SPAS fra alle andre løp/klasse på fjorårets BSC ligger under Resultater og kart. Der kan du eventuelt også legge inn dine veivalg dersom de ikke allerede ligger inne. Dette er samtidig en veldig god forberedelse foran årets utgave av BSC.


Use our app SPAS to get prepared. All courses from last BSC are there, and this years courses will be avalible after each race. Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar