Sterke påmeldinger

Med en uke igjen til påmeldingsfristen begynner startlistene å bli lange. De siste dagene har flere interessante løpere meldt sin ankomst til BSC. Meld deg på du også, se Eventor.

I dameklassen har en av verdens beste sprintløpere, Galina Vinogradova fra Russland, meldt seg på. Vinogradova kan vise til topp-6 plasseringer i VM både 2008 og 2013, i tillegg til en verdenscupseier i sprint 2011. Når hun kommer til Bergen om to uker møter hun hardt motstand, bland annet av Heidi Østlid Bagstevold. Heidi er regjerende norsk mester på sprint og ble nr 9 i VM i sommer. I tillegg stiller Mari Fasting, som vant BSC i fjor og tok NM-sølv bak Bagstevold i Skien i mai.
 Galina Vinogradova in action! (foto: WorldofO.com)

Også blant herrene kan vi vente harde dueller i verdensklasse. Verdensmester Mårten Boström fra Finland møter både den norske sprintspesialisten Øystein Kvaal Østerbø og sterke Murray Strain fra Storbritania. Østerbø kom på 7. plass i VM, og Strain ble nr 9. I tillegg til disse verdensløperne kommer fjorårets BSC-vinneren Rune Olsen tilbake for å kjempe om topplasseringer i Bergens gater.

Mange andre spennende påmeldinger er også registrert. Her finnes både lovende juniorer og rutinerte seniorer som sikkert ønsker å vise en VM-løper ryggen i Bergen Sprint Camp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar