Resultater, video og bilder klare

Med hele 86(!) diskvalifikasjoner i dagens KnockOut-sprint tok det sin tid å komme gjennom alle detaljene i sammenlagtresultatene. Nå er resultatene klare - du finner sammenlagtresultater, puljeresulater KnockOut finale og løpstider for KnockOut-sprinten under "Resultater og kart".

Ser vi på rene løpstider for finaleløypene (frem til målstempling like bak mål-linjen) var Mårten Boström (bildet) den raskeste etter en forrykende spurtduell med Trond Einar Moen Pedersli i B-finalen - men det ga ham altså "bare" en 7. plass totalt i KnockOut-sprinten og Bergen Sprint Camp som vinner av B-finalen. Raskeste dame var Silje Ekroll Jahren. Totalt i Bergen Sprint Camp var som tidligere omtalt Mari Fasting og Rune Olsen raskest.

Video fra kvinnenes Superfinale

Nedenfor ser du video fra første halvdel av damenes Superfinale. For dem som lå litt bak var det mange gode muligheter for å tjene noen sekunder ved å stole på seg selv - en mulighet som ikke ble grepet så ofte... Vi er i gang med å redigere herrenes Superfinale til en mer severdig versjon som også inkluderer kart så man kan forstå valgene som taes - denne kommer i løpet av morgendagen. Det gjøres like mange tekniske feil hos herrene - så ta deg en tur innom BSC-siden i morgen også ...

 

Flere flotte bilder

Vi har også fått ut mange flotte bilder fra dagens KnockOut-sprint er nå lagt inn under "Resultater og Kart". Disse bildene er tatt av Jonatan Rosengren Drake som har tatt hoveddelen av bildene på Bergen Sprint Camp i år. I tillegg har også Jan Kocbach vært fotograf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar