Klart for spennende KnockOut sprint


Magne Dæhlie og Mari Fasting står på toppen av resultatlistene når 3 av 4 løp i Bergen Sprint Camp er over. Men på dagens KnockOut sprint har alle de 12 første i henholdsvis herre- og dameklassen like muligheter til å stikke av med førstepremien på 3000 kroner.

- Blindpostene blir et spenningsmoment på KnockOut-sprinten, forteller løypelegger Per Harald Havnen Johansen. - Det blir også spennende å teste en KnockOut-sprint med så mange løpere. Alle deltakerne på Bergen Sprint Camp får muligheten til å løpe både semifinale og finale - med ca. 90 minutters mellomrom..

24 løpere kjemper om seieren

Følgende 24 løpere skal ut i SuperSemifinaler og SuperFinaler i morgen. Hvem stikker av med den prestisjefylte seieren i Bergen Sprint Cup 2013?
Magne Dæhli
Håkon Jarvis Westergård
Øystein Kvaal Østerbø
Bjørn Ekeberg
Eskil Kinneberg
Mårten B Boström
Ulf Forseth Indgaard
Sindre Østgulen Deisz
Trond Einar Moen Pedersli
Rune Olsen
Martin Hoset
Emil Wingstedt
Silje Ekroll Jahren
Mari Fasting
Heidi Østlid Bagstevold
Kine Hallan Steiwer
Annica Gustafsson
Kristin Löfgren
Kristine Fjellanger
Anne M Hausken Nordberg
Anne Johanne Lind
Marte Narum
Therese Haare
Emma Johansson
Halve avgjørelsen blir gjort i semifinalen - for disse 24 løperne går semifinalene mellom klokken 10:00 og 10:30. Den virkelige avgjørelsen blir gjort i finalene fra klokken 11:35 - da er det også planlagt GPS-tracking live på internett.

Du finner startlister og tidsskjema for KnockOut-sprint under "Informasjon og Startlister". Sammenlagtresultatene ligger under "Resultater og Kart" - der finner du også resultater og bilder fra sløyfesprinten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar