Bysprint: Kvaal Østerbø og Ekroll Jahren på topp

Øystein Kvaal Østerbø og Silje Ekroll Jahren sprintet best i dagens Bysprint i hjertet av Bergen. Løperne ble møtt av en løype som innbød satt krav til forskjellige egenskaper hos løperne: Alt fra stor hastighet på flatene i starten til ekstreme tekniske ferdigheter i de krevende smugene mot slutten av løypen.

- Jeg var litt revansjesugen etter i går, fortalte herrenes vinner Øystein Kvaal Østerbø etter løpet.


God flyt

Hemmeligheten for "å ta tilbake sprint-tronen" var å være skikkelig på forskudd - kombinert med Kvaal Østerbø sin sedvanlige store hastighet.

- Jeg prøvde å ligge på forskudd og ha god flyt i dag, og følte det gikk bra, selv om jeg ikke tok det beste veivalget alle steder.

Tema: Postarbeid

Et viktig moment på dagens Bysprint var temaet "Postarbeid" - som skal behandles videre på kveldens Workshop med utgangspunkt i dagens løp. Videokameraer var utplassert på stativ ved to poster for å filme løperne fra inngang til post til de var oppe i løpsfart igjen. I tillegg var landslagtrenerne ute og løp bak sine elever.

Talte til seks

- Jeg talte langsomt til seks før han var i gang med å løpe igjen på en av postene, fortalte sprint-landslagstrener Emil Wingstedt om en av de beste norske løperne etter løpet. Hvem det var får du kanskje vite om du kommer på kveldens Workshop...

Resultater, kart og GPS-analyse fra Bysprint finner du på siden for "Resultater og Kart".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar