Vinnere 2012: Wingstedt og Myhre!

Emil Wingstedt og Ingjerd Myhre stakk av med seieren i Bergen Sprint Camp 2012 sammenlagt etter en forrykende finale. 

- Bergen må være et av de aller beste stedene for sprint i Norge. Vi kommer gjerne tilbake, sa leder for landslagets sprintsatsing, Emil Wingstedt, etter målgang.

Fjorårsvinner Wingstedt slo alle elevene sine etter å ha tatt frem det gode gamle killer-instinktet på avslutningen nede på Bergenhus festning. Det er den sterke avlsutningen som har gitt ham mange VM- og EM-gull tidligere - og til tross for at treningsgrunnlaget ikke er det samme som i glansdagene klarte ikke Lars Skjeset og resten av gjengen å presse seg de avgjørende meterne foran.

Siste gang
- Emil har akkurat begynt i jobben som trener. Vi har fått en god del tips allerede denne helgen, men vi skal lære mer av Emil etterhvert. Dette blir nok siste gangen han slår oss, sa Lars Skjeset etter å ha innkassert et par tusenlapper for andreplassen i Bergen Sprint Camp sammenlagt. Eskil Kinneberg tok tredjeplassen i herreklassen.

2. plass til Varegg
I dameklassen sikret Kristine Fjellanger 2. plassen til arrangørklubben Varegg med østerrikeren Anja Arbter på 3. plass.

Flott vær, en førsteklasses arena i historiske omgivelser og GPS-tracking på storskjerm gjorde dette til en verdig avslutning av Bergen Sprint Camp 2012. Du finner bilder fra Bergen Sprint Camp 2012 her. Alle kart, resultater og analyser finner du her.

Vi vil bli enda bedre: Har du kommentarer eller innspill til Bergen Sprint Camp og hvordan den bør utvikles videre, så legg inn en kommentar nedenfor eller send en e-post til bergensprintcamp@gmail.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar