Deisz slo verdensmesterenDet er ikke hver dag det løper en verdensmester i smugene rundt Christi Krybbe skole, men under Bergen Sprint Camp er det selvsagt spesielle forhold. Dagen startet med Urb-O-sløyfer med start på Skansen Brannstasjon. Løypene var ekstra krevende og inneholdt mange veivalgsmuligheter. I tillegg til totalplasseringene var det i dag tre bonusstrekk. Det ene strekket var oppover, det andre var nedover og det tredje gikk flatt bortover. Dette var med på å skru tempoet ytterligere opp!

Emil Wingstedt er i Bergen for å holde foredrag på Bergen Sprint Camp. Han er både verdensmester, svensk mester og norsk mester i sprintorientering. Med han på startstreken var det få andre forhåndsfavoritter. Området rundt Christi Krybbe er et av de mest krevende sprintkartene vi har i Bergen, noe også verdensmesteren fikk kjenne. Han måtte dermed se seg slått i totalen av Sindre Deisz. Sindre var den beste av alle og noterte en seier i Bergen Sprint Camp 2011. På andreplass fulgte Emil Wingstedt, mens Magnus Rogne Halland ble nummer tre.

I jenteklassen tok Linn Kristine Gjesdal sin andre seier for helgen, og står fortsatt som den eneste jenten som har vunnet løp i Bergen Sprint Camp noen gang (2010 og 2011). I morgen er det puljestart og det blir spennende å se om noen andre kan skrive seg inn på listene. Kristine Fjellanger hadde mange gode tider i dag og sikret seg en fin andreplass. Tredjeplassen gikk til Nina Goga.

De ettertraktede bonuspoengene ble delt ut til seks sterke løpere. 15 poeng gikk til Magne Lokøen Knudsen og Linn Kristine Gjesdal, etter at Magne hadde vunnet to av strekkene og Linn Kristine hadde vunnet tre av strekkene. Både Emil Wingstedt og Kristine Fjellanger fikk ti poeng, mens de siste fem poengene ble delt ut til Oskar Røen og Ingrid Sandvoll. Dette gir spennende startpuljer i morgendagens jaktstart.

Etter løpet holdt Emil Wingstedt foredrag om sprint i Vareggs klubbhus, Badstuen. Wingstedt fortalte om egenskaper som kreves av en god sprinter, han fortalte om hvordan han hadde trent, han viste konsentrasjonsøvelser og han viste kartklipp fra noen av de store mesterskapene han har deltatt i. Det ble noen lærerike og engasjernde timer i Badstuen.

Alle resultater finner du i høyremargen. Der finner du også heatfordelingen for morgendagens puljestart.

Oskar Røen er for Fair Play. Følg sprintnormen!

Emil Wingstedt holdt foredrag i Badstuen.

Alle lyttet ivrig til Wingstedts gode råd.

Sondre Damm i full fart på en av sløyfene!


Ingrid Sandvoll stempler på posten.

Arild Røen i farten ut fra start!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar