Bergen Sprint Camp är igång!

Årets Bergen Sprint Camp startade med nattgatelöp från Handelshögskolan, NHH. Banan var 3,6 km lång, och innehöll i alla fall 2 riktiga motbackar.

I kvällens löp var Anders Daltveit, Fana IL, allra bäst. Løypelegger Niklas Profors hade en bättre tid, men var inte med i konkurranseklassen. Anders vann alltså herrklassen och var 28 s före Vareggs Oskar Røen. Det var Varegg också på 3. plats genom Sindre Ø. Deisz.

Damernas klass vanns av förra årets totalvinnare Linn Kristine Gjesdal, Varegg. Linn Kristine löp in på en mycket stark tid och var hela 3.12 före klubbkamraten Johanne Rakner. Varegg också på 3. plats, där Tone Aamli Sundtjønn löp in och säkrade en trippelseger för arrangörsklubben.

I sammenlagtlisten är det samma tre damlöpare som ligger i toppen, då det var de tre som också tog de bonuspoeng som fanns i kvällens löp.

I herrklassen leder kvällens segrare Anders Daltveit, men det är Magne Knudsen, IL Gneist som ligger på andra plats. Magne samlade mest bonuspoeng ikväll. På 3. plats totalt ligger Oskar Røen.

Se alla resultater, och kvällens kart under "Resultater og Kart" till höger.

Imorgon fortsätter Bergen Sprint Camp med sløyfesprint. Start och mål är vid Skansen Brannstasjon, så det är krävande orientering som väntar. Här får alla också chansen att testa sig mot den tidigare världsmästaren Emil Wingstedt. Efter löpet håller Wingstedt föredrag om sprintlöpning i Vareggs klubbhus "Badstuen".

All info om fortsättningen finner du till höger, under "Program & PM 2011"

Johanne Rakner, Varegg, läser sprintkartnormen före start. Fair Play är viktigt!


Per Arne Aadland från Samnanger vann Bergen Sprint Camp totalt 2010, idag blev han nr. 9.

Sondre Damm, Viking, är klar för start i Bergen Sprint Camp 2011.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar